Net als vorig jaar doet de Stichting Archeologie Krimpenerwaard (SAK) dit jaar weer mee aan de Rabobank ClubSupport Actie. Hiermee kunnen wij extra geld verdienen van de Rabobank Hollandse IJssel.

Als  u ook een rekening heeft bij de Rabobank Hollandse IJssel is ook uw stem geld waard. Bent u lid van de Rabobank Hollandse IJssel (let op: u bent niet automatisch lid als u een rekening heeft) mag u tussen 5 – 28 september 2022 uw stem uitbrengen. U krijgt dan in september a.s. van de bank 3 stemmen en die mag u geven aan uw favoriete organisaties. Wij zouden het leuk vinden als u één van die stemmen uitbrengt op de SAK. Daarmee helpt u ons financieel.

Wijs ook uw familie, vrienden, kennissen, buren op deze campagne en verzoek ook hen, als zij lid zijn van de Rabobank Hollandse IJssel, op de SAK te stemmen. Hoe meer stemmen de SAK krijgt, des te meer geld we krijgen.

Alvast bedankt voor uw stem!

Rabobank ClubSupport Actie

Je zou ook interesse kunnen hebben in